Partners

Transparantie is een groot goed, Tradzster maakt dan ook geen geheim van haar partners en de achterliggende, uitvoerende brokers waar de effectentransacties worden afgewikkeld en uw gelden en effecten worden bewaard.


Wij hechten enorm veel waarde aan de solvabiliteit, technische stabiliteit en marktdekking van onze partners en zijn van mening dat onderstaande partners aan onze strenge eisen voldoen om u als belegger optimale zekerheid, bescherming en de meeste handelsmogelijkheden de bieden.

ibInteractive Brokers Group Inc. is reeds in 1977 opgericht door haar bestuursvoorzitter en Algemeen directeur Thomas Peterffy. In de afgelopen 36 jaar heeft het een solide positie en reputatie opgebouwd in de financiële dienstverlening met Amerika als thuisbasis. Vandaag de dag bedraagt het totale belegd vermogen onder de hoede van IB meer dan 4.8 miljard Dollar.

Interactive Brokers biedt markttoegang tot meer dan 100 beurzen wereldwijd en breidt deze dekking nog steeds actief uit. IB verschaft haar partners en cliënten de technologie om online orders uit te voeren op vele electronisch verhandelbare producten waaronder aandelen, opties, futures, valuta, obligaties, CFD’s en belegginsfondsen wereldwijd. Dit resulteert in een zeer stabiel opererend, innovatief effectenhuis waar meer dan 1 miljoen transacties per dag online worden uitgevoerd. Interactive Brokers haar hoofdkantoor is gevestigd in Amerika, Greenwich Connecticut en heeft een totaal aantal van om en nabij de 900 werknemers werkzaam in haar kantoren in Amerika, Zwitserland, Canada, Hong Kong, Verenigd Koningrijk, Australië, Hongarije, Rusland, India, China en Estland. IB is gereguleerd door en staat onder toezicht van de SEC, FINRA, NYSE, FSA en beschikt wereldwijd over alle benodigde vergunningen.

Interactive Brokers Group Inc. is een financieel solide partij. Raadpleeg onderstaande informatie voor meer gedetailleerde informatie over de financiële status van IB: Standard & Poor’s investment grade rating | Interactive Brokers LLC financials.

IB beschikt over een A- rating van Standard en Poor, welke u hier kan terugvinden S&P A- Rating IB. Meer informatie over Interactive Brokers kan worden teruggevonden op interactivebrokers.com